Aandachtspunten en afspraken.

 

Belangrijke aandachtspunten!

Beste bezoeker

Hartelijk welkom op de webshop! Is iets niet helemaal duidelijk? Wenst u meer inlichtingen of professioneel advies op maat? Aarzel niet en contacteer ons. 

Onze vakhandel met service uit Kuurne is gespecialiseerd in het oplossen van weeg- en telproblemen voor winkel, markt, industrie, ...

U kan bij ons o.a. terecht voor:

  • weegtoestellen voor winkel, markt, industrie, atelier, labo, productie, land- en tuinbouw, inventaris (telweegschalen!), verzending, medische sector, ...
  • aparte geldlades
  • draadloze volgnummersystemen (beurtrolsystemen)
  • prijstangen en etiketrollen 
  • papierrollen voor alle bestaande toestellen
  • service voor bovenvermelde toestellen
  • ...

ALGEMEEN

Bij elke aankoop ontvangt u een officiële factuur, die tevens geldt als garantiebewijs. Op elk toestel dat hier te koop aangeboden wordt, geldt een industriële garantie, van 1 tot 3 jaar, naargelang het toestel. Er kan steeds gerekend worden op een vakbekwame dienst na verkoop in ons eigen atelier.

De aangeboden toestellen zijn niet van huishoudkwaliteit, maar professionele toestellen waarvoor een dienst na verkoop kan verleend worden.

Hier vindt u enkel toestellen terug die ofwel geen programmering op maat ofwel geen (of hoogstens lichte) montage door de klant vereisen. Interesse in een weegtoestel met kasticket of kleefbonnen, een weegtoestel met groot weegplateau en display op paal...? Neem gerust contact op, we helpen u graag deskundig verder.

Indien u hulp wenst bij het kiezen van een bepaald artikel, kan u steeds contact opnemen voor advies. U vindt onze gegevens bij "CONTACT". U mag ook steeds mailen.

VERZENDKOSTEN BINNEN BELGIE

Pakketten tot 10 kg worden meestal opgestuurd via Bpost-Taxipost. Voor grotere/zwaardere pakketten wordt een beroep gedaan op collitransport.

Opmerking: toestellen die gemonteerd en opgebouwd dienen geleverd te worden, worden met speciaal transport onverpakt, maar opgebouwd, opgestuurd. Indien de kosten van het transport hoger liggen dan de gangbare, ontvangt u hiervoor een aparte bijkomende factuur.

VERZENDKOSTEN BUITEN BELGIE

Hiervoor wordt de voordeligste manier uitgekozen, naargelang uw bestelling. De verzendkosten zullen ongeveer 30% hoger liggen.

TRANSPORT

De pakketten worden hier met de grootste zorg en professioneel ingepakt. Gelieve onmiddellijk bij ontvangst van het toestel te controleren of alles in orde is. Indien u ondervindt dat het toestel desondanks toch schade opliep tijdens het transport, vragen we met aandrang dat u op de dag van ontvangst van het pakket contact met ons opneemt. Dan kunnen we zorgen voor een oplossing. Indien u van mening bent dat het pakket langer wegblijft dan u verwacht had, mag u ons uiteraard contacteren.

WAT ALS ER EEN PROBLEEM, EEN DEFECT IS?

We verlenen ook service na verkoop. Indien uw toestel defect is, neemt u best zo spoedig mogelijk contact op met ons.

U kan het toestel hier binnenbrengen na afspraak. Indien mogelijk, kijken we hier meteen na of het toestel direct kan hersteld worden. Indien u niet kan langskomen, stuurt u het toestel stevig verpakt terug op. Hou hiervoor rekening met volgende tips:

- BEST HOUDT U STEEDS DE VOLLEDIGE ORIGINELE VERPAKKING (BUITENVERPAKKING + ISOMO/KARTON BINNENIN) BIJ. 

- Toestellen mogen NOOIT los in een doos opgestuurd worden. Als u schudt aan de doos, mag u niets horen of voelen rammelen. Hou er rekening mee dat bij transport dozen niet "met zachte hand" verhandeld worden! Transporteurs vragen dat kartons én een druk van 100 kg over de volledige verpakking én een val van 1 meter hoogte moeten kunnen verdragen.

- Een weegcel van een weegschaal mag niet belast worden. Daarvoor dient u het weegplateau steeds af te nemen van de schaal en op de voorziene uitsparingen in de binnenverpakking te monteren.

- Bevestig aan het toestel dat u terugstuurt een briefje met uw gegevens (naam, btw-nummer en telefoonnummer).

- U wordt verwittigd zodra het toestel hersteld is.

Schade opgelopen door ondeskundige verpakking bij het terugsturen, valt niet onder onze verantwoordelijkheid.

LEVERINGSTERMIJN

De meeste toestellen zijn hier op voorraad of zeer vlot leverbaar (4 à 6 werkdagen). De leveringstermijn voor wettelijk geijkte weegtoestellen kan oplopen tot 10 à 12 werkdagen, dit i.v.m. de ijk. Op deze termijnen kunnen wij geen invloed uitoefenen.

BETALING

U heeft de volgende mogelijkheden:

- U haalt de goederen op en betaalt. Dit kan met bancontact of cash.

- U kiest voor vooruitbetaling via overschrijving. Bij de afronding van uw aankopen kan u klikken op "banktransfer". Op het scherm krijgt u de weergave van een Europees overschrijvingsformulier waarop alle gegevens zijn ingevuld. U kan dit afdrukken en aan de hand van deze afdruk uw bankverrichting uitvoeren, hetzij via een papieren bankoverschrijving, hetzij via online banking, zoals u gewend bent. (De bankoverschrijving gaat dus niet automatisch door, u dient de overschrijving nog uit te voeren via bv uw bankprogramma!).  

De goederen kunnen pas opgestuurd worden nadat uw betaling is geregistreerd.

Indien er een leveringsprobleem zou zijn, of een andere reden waardoor de levering niet binnen een normale termijn kan doorgaan, dan nemen we met u contact op zodat u kan kiezen voor ofwel een ander toestel (tegen meer- of minprijs) ofwel terugbetaling van de betaalde som binnen de acht dagen.

WEEGTOESTELLEN

Weegschalen die gebruikt worden voor de handel (winkel, markt, ...) dienen voorzien te zijn van een wettelijke ijking. Enkel ijkwaardige toestellen komen hiervoor in aanmerking. Vraag inlichtingen bij twijfel. Voor alle andere weegtoestellen kan een kalibratierapport gevraagd worden tegen meerprijs. Dit rapport moet u aanvragen bij  bestelling. Volg hiervoor de aanwijzingen. Voor weegschalen gebruikt in een kwaliteitsmanagementssysteem (ISO 9000, ...) wordt een periodieke herkalibratie voorgeschreven. U kan hiervoor bij ons terecht.

VOLGNUMMERSYSTEMEN

Deze beurtrolsystemen worden door ons gratis geconfigureerd. Als u bv een scherm bestelt met twee afstandsbedieningen, zorgen we ervoor dat het geheel automatisch werkt zonder dat u iets hoeft in te stellen. Enkel nog de stekker in het stopcontact!

ROLLEN PAPIER EN ROLLEN ETIKETTEN

Indien u dat wenst, kan u ook kleinere hoeveelheden rollen aankopen dan de voorgestelde dozen. Deze moeten dan wel afgehaald worden in onze winkel in de Sint-Katriensteenweg 26 te Kuurne na afspraak en meteen betaald worden.

TOT SLOT

Nog vragen? Vindt u niet meteen wat u zoekt in de webshop? Niet elke beschikbare weegschaal staat vermeld. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.